Mimi Nizan

HOME PAGE NEDERLANDS

Mimi Nizan Picture Book Illustration Forest Dance.jpg

Hi, I’k ben Mimi, een illustrator, visual storyteller en creative director. Benieuwd naar mijn werk? Bekijk mijn portfolio hieronder of in het menu.

FASHION & LIFESTYLE

FASHION & LIFESTYLE

Dit is een selectie van werk die ik gemaakt heb voor tijdschriften en mode/lifestyle merken. Illustraties voor print, online, events (zoals seating portraits) en persoonlijke geschenken voor zakelijke contacten.

LIVE ART PROJECTS

LIVE ART PROJECTS

Sinds 2013 doe ik live-art voor veel verschillende merken, product lanceringen, customer experiences, en PR events. Hier kun je een aantal van mijn favorieten projecten van de afgelopen paar jaren bekijken.

CHILDREN’S ILLUSTRATIONS

CHILDREN’S ILLUSTRATIONS

Een selectie van kinderillustraties, gecreëerd met aquarel, gouache verf en inkt. Het zijn voornamelijk fictieve karakters en universums ontstaan uit mijn eigen verbeelding. Een aantal zijn ook geïnspireerd op een bekend sprookje.

This world is but a canvas to our imagination
— Henry David Thoreau